Nieuwbouw

Voor alle nieuwbouwprojecten bent u hier op het juiste adres. Ik ben uw vakman met uitstek voor deze werken. U kan er voor kiezen om deze werken volledig door mij uit te laten voeren of zelf een hand toe te stken mits enige ervaring. Zowel de fundering als de volledige bouw (niet winddicht) met metselwerk kan door mij worden gebouwd. Voor de verdere afwerking, kan ik u ook vakmannen aanraden met uitstekende referenties!

Voor dat de bouw van start gaat, bespreek ik de werken eerst met u. Eventueel kan ook uw architect aanwezig zijn tijdens deze afspraak. Van hieruit kan er een realistische planning gemaakt worden en bekeken worden welke werken precies door mij zullen uitgevoerd worden. Na deze afspraak kan u een offerte op maat verwachten en zullen we nog de laatste details bekijken om de puntjes op de i te zetten.

Indien u nog vragen heeft of een offerte wenst te ontvangen, kan u mij zowel telefonisch als via mail contacteren!

Verbouwingen

Bij verbouwingen kan u steeds rekenen op mij. Werken zoals vloeren en faiences, metselwerk, badkamers, keukens, betegeling, pleisterwerken ,dakwerken (in de mate van het mogelijke) en kleinere klussen neem ik ook voor mijn rekening. Voor deze werken beschik ik over aangepast materiaal, zoals bijvoorbeeld een liftje om hoogtewerken mee uit te voeren.

Werken die ik uitvoer als we over dakwerken spreken: afbraak van het volledige dak, plaatsen van een nieuw onderdak en leggen van dakpannen. Ik doe echter geen daktimmerwerken (houten constructie).

Ook een aanbouw kan u aan mij overlaten. Dit zijn kleine verbouwingen die binnen een bepaalde oppervlakte gedaan worden. U dient voor een aanbouw goedkeuring te krijgen van de gemeente aan de hand van een plannetje. Dit is meestal een formaliteit. Hierbij help ik u graag verder!

Voor bijkomende elektriciteitswerken, aansluitingen op verwarming en andere aanpassingen kan ik u steeds betrouwbare partners aanraden!

Ook bij verbouwingen kan u een hand toesteken.

Verbouwingen doe ik vooral voor particulieren in een straal van 25 km rond Sint-Niklaas en Sint-Gillis-Waas. Voor meer informatie kan u mij steeds contacteren!

Cookies en privacy